وی اسب سواری را ورزشی خانوادگی دانست که یک خانواده می تواند امکانات آن را برای خود فراهم کند و تمام اعضای خانواده از آن استفاده کنند.
رئیس هیات سوارکاری استان کرمانشاه ادامه داد: همگانی کردن ورزش سوارکاری از مهمترین اهداف ما است، زیرا بسیاری از افراد جامعه هنوز با این ورزش آشنایی ندارند و حتی اسب را از نزدیک لمس نکرده اند.
به گفته این مسئول هم اکنون حدود شش هزار نفر در استان کرمانشاه در رشته سوارکاری فعالیت دارند.
الماسی تعداد اسب های موجود در استان را نیز حدود سه هزار راس دانست و افزود: در کرمانشاه حدود 50 تا 55 مرکز تولید، پرورش و نگهداری اسب وجود دارد.
وی با تایید این موضوع که ورزش سوارکاری نه تنها در ایران بلکه در دنیا ورزشی پر هزینه است، ادامه داد: علی رغم پرهزینه بودن استقبال از سوارکاری در کرمانشاه قابل توجه است.
رئیس هیات سوارکاری استان کرمانشاه در خصوص امکانات این هیات نیز یادآوری کرد: بعد از اینکه پیست اسب سواری شهید جوادیان را از دست دادیم پیگیری های فراوانی انجام دادیم و قرار است قسمتی از دهکده المپیک به احداث پیست سوارکاری اختصاص یابد.
الماسی خاطرنشان کرد: هم اکنون در حال تهیه نقشه های پیست هستیم.
وی به پتانسیل های سوارکاری موجود در کرمانشاه هم اشاره کرد و گفت: نژاد اسب کرد کرمانشاه جزء مشهورترین نژادهای اسب است و می توان گفت پایه ژنتیکی تمام اسب های ایران است.
رئیس هیات سوارکاری استان کرمانشاه اظهار کرد: اسب کرد از زیبایی خاصی برخوردار است و با همکاری فدراسیون سوارکاری به دنبال ثبت جهانی نژاد اسب کرد هستیم.
نظرات شما عزیزان: